Lansarea Proiectului la Tulcea!

Un nou nivel de interes și disponibilitate pentru a vedea șansele antreprenoriale din sfera socială și nu numai, au produs atmosfera deosebit decaldă și deschisă în care participanții din Comunitatea Tulceană au intrat în contact cu bucuria lansării unui nou proiect: SOLIDAR – Parteneri la succes!

Zecile de minute în care beneficiarul finanțării, Asociația Mâini Întinse, alături de partenerii, Asociația Ai Încredere și Asociația pentru politici durabile “Ecopolis”, au livrat informații, viziune, pasiune, motivații, s-au derulat într-un ritm proactiv, îmbinat cu întrebări din partea celor prezenți și cu aprecieri la adresa inițiativei de a stimula mediul antreprenorial la acțiune.

Participanții din zona instituțiilor publice s-au arătat bucuroși de prezența unui noi “actor” pe piața muncii și au urat succes echipei de implementare și ambițiosului plan de activități sprijinite pe obiective specifice și ancorate în rezultatele ce se doresc a fi atinse.

Odată cu lansarea proiectului, paricipanții s-au arătat interesați să afle mai multe despre traseul și activitățile ce se vor desfășura și au promis că vor face cunoscut acest proiect mai departe prin rețelele și în mediile de proveniență.

Lansarea Proiectului la Tulcea!
Etichetat pe: